Ankiro Enterprise Suite

Ankiro Enterprise Suite er en samling stærke søgeværktøjer, designet til at hjælpe dine brugere med at finde dokumenter, uanset om de er på hjemmeside, intranet eller i netbutik. Med den intuitive og letforståelige webgrænseflade kan du hurtigt komme i gang og sætte en søgning op.

Vi tilbyder dig en lang række features

  • Stavekontrol, synonymer, bøjninger og relationer sikrer at brugerne finder det de leder efter, uanset hvordan de skriver det.
  • Adaptiv rankering booster de dokumenter brugerne oftest vælger så du ikke behøver bruge tid på at fintune søgningen.
  • Typeahead i søgefeltet giver hurtig adgang til søgeresultaterne.
  • Mulighed for integration med ERP-/dataminingsystemer booster bestemte dokumenter eller de varer du helst vil sælge.
  • Federated Search samler indhold fra forskellige kilder i ét søgeresultat.
  • 20 års erfaring med søgning på dansk, svensk, norsk, finsk og engelsk.
Se alle features

Kontakt os

Vil du høre mere om hvordan Ankiro kan hjælpe dig med søgning, så kontakt os på telefon 33279700, eller skriv en mail til salg@ankiro.dk. Vi glæder os til at tale med dig.

Download brochure

PDF med information om Ankiro Enterprise Suite
Hurtig deployment - uovertruffen performance

Hurtig deployment og mindre vedligehold

For at kombinere hurtig deployment med uovertruffen performance er Ankiro Enterprise Suite skrevet i C# og unmanaged C++ kode. Både indeksering og søgning foregår via webservices, så det er nemt at komme i gang med, og du sparer en masse tid og penge på implementering og vedligehold.Større kundetilfredshed og konvertering på din hjemmeside

Bedste danske søgeteknologi

Ankiro har gennem de sidste 20 år opbygget en stor erfaring med søgning og informationsudtræk. Baseret på vores skandinaviske og engelske ordbøger har vi udviklet en intelligent søgemaskine der finder det brugerne leder efter, ikke kun det de skriver. På den måde øges kundetilfredsheden og konverteringen på din hjemmeside.

Statistik

Hvis du vil levere den bedste søgning til dine besøgende, er det vigtigt at vide hvordan de bruger søgemaskinen. Derfor kan du se avancerede statistikker over hvad der søges og klikkes på.

Selvlærende

Med sin selvlærende rankeringsalgoritme sørger Ankiro Enterprise Suite for selv at placere oftest søgte dokumenter øverst i søgeresultatet. På den måde sikrer Ankiro Enterprise Suite at søgningen hele tiden afspejler brugernes adfærd.

Search as a Service

Vi anbefaler at du får hostet løsningen i vores hostingcenter så du sparer udgifter til hardware og mandskab og samtidig får glæde af vores automatiske opdateringer, hurtige support og oppetidsgaranti.

Skalering

Arkitekturen bag Ankiro Enterprise Suite understøtter en distribuering ud over et vilkårligt antal servere og garanterer derfor høj performance, uanset hvor mange dokumenter løsningen indeholder.

Skræddersyet

Med Ankiro Enterprise Suite har du fuld kontrol over hvordan der søges – og i hvilket indhold. Med Unified Search kan du nemlig samle indhold fra flere datakilder i én søgning så f.eks. hjemmeside og intranet blandes i det samme søgeresultat.

Kontakt os

Vil du høre mere om Ankiro Enterprise Suite, så kontakt os på telefon 33 27 97 00, skriv en mail til salg@ankiro.dk, eller hent brochuren (PDF).

Semantisk søgning giver den perfekte brugeroplevelse

Kombinationen af en effektiv stavekontrol og synonymudvidelser på søgeordene øger sandsynligheden for at brugerne finder det de leder efter, ikke kun det de skriver. Derfor har vi gennem de sidste 20 år opbygget og redigeret nogle af verdens mest omfattende ordbøger på dansk, norsk, svensk, finsk og engelsk, med millioner af bøjninger, synonymer og andre semantiske relationer. I Ankiro Enterprise Suite kan du også selv oprette nye ord og stavevarianter i ordbogen, tilpasset dit fagområde, eller du kan lade os varetage opgaven.

Geografiske relationer

Ankiro holder styr på mere end en kvart million danske by- og stednavne og hvor tæt de ligger på hinanden. På den måde ved vi at København Ø og Østerbro er det samme, og at Rødovre og Hvidovre ligger tæt på hinanden. Det betyder at dine kunder nemt kan finde din butik i Hillerød selvom de søger på butik allerød.

Brugernes adfærd træner søgemaskinen

Hvis et meget populært dokument eller vare ligger længere nede i søgeresultatet end det burde, sørger Ankiro Enterprise Suites selvlærende rankeringsalgoritme for – over tid – at ændre placeringen så det kommer højere op i søgeresultaltet. Det foregår helt automatisk på baggrund af brugerens interaktion med søgemaskinen, dvs. hvad de søger på, og hvilke dokumenter eller varer de klikker på. På den måde sikrer vi at søgningen hele tiden afspejler brugernes adfærd, med minimal indblanding fra redaktørens side.

Søg på tværs af indhold fra én søgeboks

Ankiro Enterprise Suite tilbyder fuld kontrol over hvordan der søges – og i hvilket indhold. Med Federated Search kan indhold fra flere datakilder samles i én søgning så f.eks. hjemmeside og intranet blandes i det samme søgeresultat, med hver deres unikke afgrænsningsmuligheder. På den måde får brugerne nem og hurtig adgang til den rigtige information uden at skulle lede flere forskellige steder.

Distribueret søgning giver blændende performance

Ankiro Enterprise Suite baserer sig på 20 års forskning, udvikling og optimering. Det betyder at søgemaskinen er i stand til at levere komplekse søgeresultater på ganske få millisekunder og tilmed kan distribueres ud over flere fysiske eller virtuelle maskiner så selv søgninger i millioner af dokumenter leveres uden ventetid. Læs her om vores kunde Folketinget som søger i over 2 millioner dokumenter.

Fuld afspejling af sikkerhedsmodellen på dit intranet

Hvis et meget populært dokument eller vare ligger længere nede i søgeresultatet end det burde, sørger Ankiro Enterprise Suites selvlærende rankeringsalgoritme for, over tid, at ændre placeringen så det kommer højere op i søgeresultaltet. Det foregår helt automatisk på baggrund af brugerens interaktion med søgemaskinen, dvs. hvad de søger på, og hvilke dokumenter eller varer der klikkes på. På den måde sikres det at søgningen hele tiden afspejler brugernes adfærd, med minimal indblanding fra redaktørens side.

Få hostet din søgemaskine hos Ankiro – med oppetidsgaranti

Ankiro Enterprise Suite kan leveres i flere forskellige udgaver så den er tilpasset dit behov, uanset om det er en mindre webshop eller en stor intranetløsning. Vi anbefaler en installation i vores hostingcenter så du sparer udgifter til hardware og mandskab og samtidig får glæde af vores automatiske opdateringer, hurtige support og oppetidsgarantier. Du kan selvfølgelig også vælge at installere Ankiro Enterprise Suite lokalt i dit eget Windows-miljø. Uanset hvilken udgave du vælger, er vi der for at sikre at den kommer til at virke optimalt.

Få placeret særlige dokumenter eller varer øverst

Hvis du ønsker at bestemte søgeord skal give søgeresultater med dokumenter eller varer i en særlig rækkefølge eller måske placeret øverst i søgeresultatet, kan du bruge Ankiro Enterprise Suites “best bets”-feature der på en letforståelig måde giver dig kontrollen over rankeringen.

Udnyt søgemaskinen til at lære om brugernes adfærd

Hvis du vil levere den bedste søgning til dine besøgende, er det vigtigt at vide hvordan de bruger søgemaskinen. Derfor kan du se avancerede statistikker over hvad der søges og klikkes på. Du kan f.eks. se hvilke søgninger der ikke gav resultater, og hvilke søgninger der gav resultater, men hvor den besøgende ikke klikkede på nogen af dem. Med letforståelige grafer og diagrammer tager søgemaskinen dig i hånden og viser hvor du skal sætte ind for at gøre brugeroplevelsen endnu bedre. Du kan tilmed få tilsendt rapporter direkte til din indbakke så de ligger klar hver mandag morgen.

Mere overskuelige søgeresultater med fleksibel afgrænsning

Søgeresultatet kan vises og konfigureres lige som du har lyst til. F.eks. kan der laves drill-downs og facetteringer efter enhver egenskab, f.eks. dokumenttype, emne, kategori, pris, farve, størrelse eller forfatter, uanset om der er tale om søgning i dokumenter eller på varer i en netbutik. Det betyder at brugerne hurtigt kan klikke sig hen til det rigtige resultat – og i sidste ende betyder det en bedre og mere målrettet konvertering for dig.

Autoudfyldning af søgefeltet

Ankiro Enterprise Suite giver muligheden for at udfylde søgefeltet automatisk når brugeren begynder at skrive – enten på baggrund af data fra statistikmodulet, så der vises de oftest forekommende søgninger andre brugere har foretaget (anbefales til hjemmesider), eller som søgning direkte ned i et varekatalog (anbefales til netbutikker). På den måde får brugeren nem og hurtig adgang til de dokumenter eller varer der matcher søgningen.

Danskudviklet software

Ankiro Enterprise Suite er resultatet af 20 års dansk forskning og udvikling. Samtidig får du dansktalende support, direkte fra udviklerne bag produktet. Det betyder at du kommer hurtigt i gang og nemt kan løse enhver udfordring du måtte støde på. Supporten findes selvfølgelig også på engelsk hvis du har udenlandske udviklere ansat.

Boost din ordbog

Ankiros sprogafdeling kan hjælpe eksisterende Enterprise Suite-kunder med at booste deres ordbog. Som kunde kan du købe en eller flere såkaldte sprogdage hvor dit indeks analyseres, og hvor ordbogen udbygges ved at tilføje nye ord, bøjninger og relationer fra indekset. En sproteknologisk søgemaskine skal jo afspejle at dit og dine brugeres sprog er i konstant udvikling, og derfor tilbyder Ankiro sprogdage som sikrer at den sproglige del af søgemotoren hele tiden kører som smurt.

Kontakt os

Vil du høre mere om hvordan Ankiro kan hjælpe dig med søgning, så kontakt os på telefon 33279700, eller skriv en mail til salg@ankiro.dk. Vi glæder os til at tale med dig.

Download brochure

PDF med information om Ankiro Enterprise Suite