Ankiro Enterprise
Suite

Ankiro Enterprise Suite er en samling stærke søgeværktøjer, designet til at hjælpe dine brugere med at finde dokumenter, uanset om de er på hjemmeside, intranet eller i netbutik. Med den intuitive og letforståelige webgrænseflade kan du hurtigt komme i gang og sætte en søgning op.

Vi tilbyder dig en lang række features

  • Stavekontrol, synonymer, bøjninger og relationer sikrer at brugerne finder det de leder efter, uanset hvordan de skriver det.
  • Adaptiv rankering booster de dokumenter brugerne oftest vælger så du ikke behøver bruge tid på at fintune søgningen.
  • Typeahead i søgefeltet giver hurtig adgang til søgeresultaterne.
  • Mulighed for integration med ERP-/dataminingsystemer booster bestemte dokumenter eller de varer du helst vil sælge.
  • Federated Search samler indhold fra forskellige kilder i ét søgeresultat.
  • 20 års erfaring med søgning på dansk, svensk, norsk, finsk og engelsk, og mulighed for yderligere sprog.

Kontakt os

Vil du høre mere om hvordan Ankiro kan hjælpe dig med søgning, så kontakt os på telefon 33279700, eller skriv en mail til salg@ankiro.dk. Vi glæder os til at tale med dig.
Hurtig deployment - uovertruffen performance

Hurtig deployment og mindre vedligehold

For at kombinere hurtig deployment med uovertruffen performance er Ankiro Enterprise Suite skrevet i C# og unmanaged C++ kode. Både indeksering og søgning foregår via webservices, så det er nemt at komme i gang med, og du sparer en masse tid og penge på implementering og vedligehold.

Større kundetilfredshed og konvertering på din hjemmeside

Bedste skandinaviske søgeteknologi

Ankiro har gennem de sidste 20 år opbygget en stor erfaring med søgning og informationsudtræk. Med udgangspunkt i vores skandinaviske og engelske ordbøger har vi udviklet en intelligent søgemaskine der finder det brugerne leder efter, ikke kun det de skriver. På den måde øges kundetilfredsheden og konverteringen på din hjemmeside.

Statistik

Hvis du vil levere den bedste søgning til dine besøgende, er det vigtigt at vide hvordan de bruger søgemaskinen. Derfor kan du se avancerede statistikker over hvad der søges og klikkes på.

Selvlærende

Med sin selvlærende rankeringsalgoritme sørger Ankiro Enterprise Suite for selv at placere oftest søgte dokumenter øverst i søgeresultatet. På den måde sikrer Ankiro Enterprise Suite at søgningen hele tiden afspejler brugernes adfærd.

Skalering

Arkitekturen bag Ankiro Enterprise Suite understøtter en distribuering ud over et vilkårligt antal servere og garanterer derfor høj performance, uanset hvor mange dokumenter løsningen indeholder.

Skræddersyet

Med Ankiro Enterprise Suite har du fuld kontrol over hvordan der søges – og i hvilket indhold. Med Unified Search kan du nemlig samle indhold fra flere datakilder i én søgning så f.eks. hjemmeside og intranet blandes i det samme søgeresultat.

Search as a Service

Vi anbefaler at du får hostet løsningen i vores hostingcenter så du sparer udgifter til hardware og mandskab og samtidig får glæde af vores automatiske opdateringer, hurtige support og oppetidsgaranti.

Sådan kommer du videre

Vil du høre mere om Ankiro Enterprise Suite, så kontakt os på telefon 33 27 97 00, skriv en mail til salg@ankiro.dk, eller hent brochuren (PDF).

Download brochure

PDF med information om Ankiro Enterprise Suite

Find de rigtige resultater første gang

Kombinationen af en effektiv stavekontrol og synonymudvidelser på søgeordene øger sandsynligheden for at brugerne finder det de leder efter, ikke kun det de skriver.

Derfor har vi gennem de sidste 20 år opbygget og redigeret nogle af verdens mest omfattende ordbøger på dansk, norsk, svensk, finsk og engelsk. Ordbøgerne indeholder millioner af bøjninger, synonymer og andre semantiske relationer. I Ankiro Enterprise Suite kan du også selv oprette nye ord, stavevarianter og relationer i ordbogen, tilpasset netop dit fagområde, eller du kan lade os varetage opgaven.

Dine kunder gør søgemaskinen bedre

Hvis en meget populær side eller produkt ligger længere nede i søgeresultatet end det burde, sørger Ankiros selvlærende rankeringsalgoritme for – over tid – at ændre placeringen så siden eller produktet kommer højere op i søgeresultaltet.

Det foregår helt automatisk på baggrund af brugerens interaktion med søgemaskinen, herunder hvad de søger på, og hvilke sider eller produkter de klikker på. På den måde sikrer vi at søgningen hele tiden afspejler kundernes adfærd, med minimal indblanding fra webredaktørens side.

Geografiske relationer

Ankiros ordbøger holder styr på mere end en kvart million danske by- og stednavne og hvor tæt de ligger på hinanden.

Derfor ved vi at København Ø og Østerbro er det samme, og at Rødovre og Hvidovre ligger tæt på hinanden. Det betyder at dine kunder nemt kan finde din butik i Hillerød selvom de søger på butik allerød. Den slags er med til at øge både omsætningen og kundetilfredsheden.

Søg på tværs af indhold fra én søgeboks

Med Ankiro får du fuld kontrol over hvordan der søges – og i hvilket indhold. Du kan nemt samle indhold fra flere områder i én søgning, så fx. hjemmeside og intranet blandes i det samme søgeresultat, med hver deres unikke afgrænsningsmuligheder.

På den måde får brugerne nem og hurtig adgang til den rigtige information, uden at skulle lede flere forskellige steder.

Promovér bestemte sider eller produkter

Hvis du ønsker at bestemte søgeord skal give søgeresultater med sider eller produkter i en bestemt rækkefølge eller måske placeret øverst i søgeresultatet, kan du bruge Ankiros “Best Bets”-funktion, der på en letforståelig måde giver dig kontrollen over hvordan resultaterne rangordnes.

Du bestemmer hvem der må se hvad

Hvis der søges i et miljø hvor dokumentsikkerhed spiller en afgørende rolle, fx. i et ESDH-system eller et intranet, understøtter Ankiro en generaliseret dokumentsikkerhedsmodel. På den måde sikres det at personfølsomme data, eller andre typer informationer, kun ses af de brugere de er henvendt til.

Det hele hostes i skyen

Ankiro Enterprise Suite kan leveres i flere forskellige udgaver så den er tilpasset dit behov, uanset om det er en mindre webshop eller en stor intranetløsning.

Vi anbefaler dog altid en installation i vores datacenter, så du sparer udgifter til hardware og mandskab og samtidig får glæde af vores automatiske opdateringer, hurtige support og oppetidsgarantier. Du kan dog også vælge at installere Ankiro Enterprise Suite lokalt i dit eget miljø.

Uanset hvilken udgave du vælger, er vi der for at sikre at den kommer til at virke optimalt.

Enestående performance og stabilitet

Søgemotoren i Ankiro Enterprise Suite baserer sig på mere end 20 års forskning, udvikling og optimering. Det betyder at den er i stand til at levere komplekse søgeresultater på ganske få millisekunder.

Tilmed kan søgemaskinen distribueres ud over flere fysiske eller virtuelle maskiner, så selv søgninger i millioner af dokumenter leveres uden ventetid. Det betyder vi kan give dig markedes bedste oppetidsgaranti på din søgning.

Læs her om vores kunde Folketinget, der søger i mere end to millioner dokumenter eller kontakt os for at høre hvordan vi kan hjælpe dig.

Lære om dine kunders adfærd

Hvis du vil levere den bedste søgning til dine kunder, er det vigtigt at vide hvordan de bruger søgemaskinen. Derfor kan du se avancerede statistikker over hvad der søges og klikkes på, fx. hvilke søgninger der ikke gav resultater, og hvilke søgninger der gav resultater, men hvor den besøgende ikke klikkede på nogen af dem.

Med letforståelige grafer og diagrammer tager søgemaskinen dig i hånden og fortæller dig hvor du skal sætte ind for at gøre brugeroplevelsen endnu bedre. Du kan tilmed få tilsendt rapporter direkte til din indbakke så de ligger klar, når du har tid til at se dem.

Nærmest øjeblikkelig opdatering af dit indhold

Ankiros unikke Continuous Crawl holder hele tiden øje med din hjemmeside og sikrer at søgemaskinen på din hjemmeside eller webshop altid er opdateret med de nyeste ændringer i dit indhold.

På den måde sørger du for at dine kunder ikke finder et produkt eller en side, der ikke længere optræder i varekataloget eller indholdet.

Boost din ordbog

Ankiros sprogafdeling kan hjælpe eksisterende Enterprise Suite-kunder med at booste deres ordbog. Som kunde kan du købe en eller flere såkaldte sprogdage hvor dit indeks analyseres, og hvor ordbogen udbygges ved at tilføje nye ord, bøjninger og relationer fra indekset. En sproteknologisk søgemaskine skal jo afspejle at dit og dine brugeres sprog er i konstant udvikling, og derfor tilbyder Ankiro sprogdage som sikrer at den sproglige del af søgemotoren hele tiden kører som smurt.