Cases – udvalgte løsninger

Ankiro har siden begyndelsen været involveret i omfattende projekter for både offentlige og private kunder. Her ses en omtale af udvalgte løsninger leveret gennem årene.

Coop.dk Mad er Coops onlinesupermarked med dagligvarer fra Coops butikker (Irma, Superbrugsen m.fl.) Coop.dk Mad har altid åbent og leverer varerne lige til døren. For at hjælpe kunderne med at finde det de leder efter, ikke kun det de skriver i søgefeltet, har Coop valgt en søgeløsning fra Ankiro.

Læs mere

Der er over 2 millioner dokumenter i Folketingets dokumentsamlinger, og både borgere og politikere skal kunne finde præcis det dokument de søger. Derfor stiller Folketinget store krav til søgemaskinen. Ankiro har skræddersyet en løsning der gør det nemt at finde det dokument man søger.

Læs mere

Fagjob er Danmarks største jobportal. Med en unik sprogbaseret jobsøgeløsning hjælper Ankiro jobsøgende fra Fagjobs forbund og a-kasser (med 1,1 million medlemmer i alt) til at finde det job de søger. Ankiro har siden 2003 crawlet og analyseret cirka 2 millioner danske jobopslag.

Læs mere