EG Kommuneinformation

EG Kommuneinformation er førende inden for informationsløsninger til danske kommuner. I 2001 lancerede de NetInfo-serien (NIS), et omfattende webbaseret lovinformationssystem. Systemet indeholder information om kommunal sagsbehandling inden for 18 fagområder og benyttes af mange danske kommuner.

“Det var vigtigt for os at sikre at vores brugere nemt kunne finde præcis den information som kunne støtte deres sagsbehandling eller dække deres informationsbehov her og nu – og selvfølgelig også at indholdet i vores programmer altid var relevant og opdateret,” fortæller Theis Jans fra EG Kommuneinformation.

“Ankiro har leveret den avancerede søgeteknologi til NetInfo-serien, og vi har i samarbejdet understreget betydningen af at alle brugere, uanset erfaringsniveau, skal have hjælp til at finde de korrekte informationer, og her hjælper Ankiros tilgang til sprogbehandling ganske væsentligt. Med den teknologi i ryggen har Ankiro opbygget en søgefunktion der “forstår” de offentlige termer og således støtter brugernes anvendelse af programmerne,” siger Theis Jans.

“Jeg er sikker på at mange andre offentlige organisationer og institutioner kan få glæde af Ankiros viden om det danske sprog og de særlige termer som kommunale og andre offentlige institutioner anvender. Resultatet er for os slående. Vi har allerede nu langt flere kommuner der i det daglige anvender netudgaven end vi havde forventet,” slutter Theis Jans.