Leverandør til danske kommuner

Ankiro er jeres stabile partner der år efter år sikrer at borgerne finder de rigtige sider og ressourcer på jeres website. Vi hjælper jer til at hjælpe borgerne til at bruge den digitale selvbetjening i højere grad. Dermed lettes presset på opkald til borgerservice m.v.
Vi har et langvarigt samarbejde med den kommunale sektor: 20 kommuner bruger en ankiroløsning i dag, og flere kommer til hvert år. Med stadig produktudvikling og en unik kvalitetssikring hjælper vi tusinder af borgere til at finde det de søger – også selvom de ikke formulerer sig på samme måde som jer.

En samlet løsning tilpasset jeres behov

Ankiro Enterprise Suite er en søgemaskine der kan søge i alt jeres indhold, uanset om det ligger på hjemmesiden, institutionshjemmesider eller i dokumentdatabaser.
Vi sikrer naturligvis at kun bestemte brugere har adgang til bestemte dokumenter, og at der ikke offentliggøres personfølsomme oplysninger. I samarbejde med jer designer vi den bedste søgeløsning til jeres kommune så både borgere, medarbejdere og andre interessenter finder det de leder efter.