Sæt fokus på selvbetjeningen

Med Ankiro som jeres stabile partner, der år efter år sikrer at borgerne finder de rigtige sider og ressourcer på jeres hjemmeside, bliver der sat fokus på selvbetjeningen. Vi hjælper jer til at hjælpe jeres borgere bruge den digitale selvbetjening i langt større grad end ellers. Dermed lettes presset på opkald og fremmøde i Borgerservice, hvilket frigører værdifulde ressourcer.

Hos Ankiro har vi et langvarigt samarbejde med den kommunale sektor: 20 kommuner bruger i dag en af vores løsningen og flere kommer til hvert år. Med kontinuerligt fokus på produktudvikling og en unik kvalitetssikring hjælper vi hundredetusinder af borgere til at finde det de søger – også selvom de ikke formulerer sig på samme måde som jer.

En samlet løsning tilpasset jeres behov

Ankiro Enterprise Suite er en søgemaskine der kan søge i alt jeres indhold, uanset om det ligger på hjemmesiden, institutionshjemmesider eller i dokumentdatabaser.

Vi sikrer naturligvis at kun bestemte brugere har adgang til bestemte dokumenter, og at der ikke offentliggøres personfølsomme oplysninger. I samarbejde med jer designer vi den bedste søgeløsning til jeres kommune så både borgere, medarbejdere og andre interessenter finder det de leder efter.