Partnere

En lang række af vores løsninger er leveret gennem vores partnere. Hvis du har brug for en dygtig leverandør, anbefaler vi at du kontakter en af disse konsulenthuse der har erfaring med Ankiros produkter:

DIS/PLAY

“DIS/PLAY har været i branchen for digitale løsninger så længe at vi instinktivt skærer de lette løsninger fra og går direkte til den rigtige. Vi tager udgangspunkt i vores kunders behov og leverer løsninger der kan og vil mere end blot at virke.”

Besøg DIS/PLAY

MAGNETIX

“Magnetix er et integreret dialog- og webbureau der tænker og bygger løsninger der skaber resultater for nogle af Danmarks største virksomheder.”

Besøg Magnetix

CPHCLOUD

“CPH Cloud Company bygger løs­ninger der lever op til forretnings­mæssige mål og servicerer brugerne med tids­svarende og enkle bruger­flader. E-handel er et af vores vigtigste fokus­områder, og vi er meget optaget af selve det at overføre godt køb­mands­skab til nettet.”

Besøg CPH Cloud Company

PROPEOPLE

“Gennem de sidste 10 år har Propeople lanceret over 700 webløsninger. Vi står bag nogle af de største websites i Danmark og kan løfte alle tænkelige opgaver. Vi forener de ultimativt bedste kompetencer på tværs af landegrænser og tidszoner.”

Besøg Propeople

LECTOR

“Lector leverer, implementerer og udvikler strategiske it-løsninger til håndtering af viden og information – og omsætter viden og information til resultater i form af forretnings- og konkurrencefordele for kunden. Vi tilbyder både standardløsninger udviklet af Lector og it-services baseret på standardplatforme som f.eks. Microsoft, Oracle, Java og mobility platforme til smartphones.”

Besøg Lector

VERTICA

“Vertica får it og forretning til at gå op i en højere enhed ved at kombinere forretningsforståelse, brugerindsigt, systemudvikling og projektledelse. Vi leverer gennemtænkte og teknisk stærke løsninger inden for e-handel, integration & EDI, web & mobil og procesoptimering.”

Besøg Vertica

COMPENT

“Compent ApS er et mindre udviklingshus med base i København og Kharkiv (Ukraine). Vi arbejder projektorienteret for vores kunder og samarbejdspartnere på .NET frameworket, ofte kombineret med content management systemerne Sitecore eller Umbraco.”

Besøg Compent

TWINS

“Twins skaber digitale løsninger baseret på solid forståelse for kundernes forretning, brugernes behov og webteknologi. Således er Twins en solid partner hele vejen igennem et projektforløb – fra den strategiske- og afklarende fase, til den endelige implementering og forankring hos kunderne. Det vigtigste for Twins er, at vores arbejde er værdiskabende.”

Besøg TWINS

Ankiro Certified Partners

Ankiro tilbyder et partnerprogram hvor leverandører kan kvalificere sig og blive Certified Partners. For at blive Certified Partner skal mindst én af partnerens udviklere have gennemgået et seminar afholdt af Ankiro, og de leverede løsninger skal overholde Ankiros retningslinjer ift. visuel repræsentation og kategorisering af data.

Hvis du vil høre mere om hvordan du bliver Certified Partner i dag, er du meget velkommen til at kontakte os.