Partnere

En lang række af vores løsninger er leveret gennem vores partnere. Hvis du har brug for en dygtig leverandør, anbefaler vi at du kontakter en af disse konsulenthuse der har erfaring med Ankiros produkter:

AKQA

“AKQA været i branchen for digitale løsninger så længe at vi instinktivt skærer de lette løsninger fra og går direkte til den rigtige. Vi tager udgangspunkt i vores kunders behov og leverer løsninger der kan og vil mere end blot at virke.”

Besøg AKQA

MAGNETIX

“Magnetix er et integreret dialog- og webbureau der tænker og bygger løsninger der skaber resultater for nogle af Danmarks største virksomheder.”

Besøg Magnetix

CPHCLOUD

“CPH Cloud Company bygger løs­ninger der lever op til forretnings­mæssige mål og servicerer brugerne med tids­svarende og enkle bruger­flader. E-handel er et af vores vigtigste fokus­områder, og vi er meget optaget af selve det at overføre godt køb­mands­skab til nettet.”

Besøg CPH Cloud Company

FFW Agency

“FFW består af flere end 400 digitale konsulenter, designere og udviklere fordelt på 23 kontorer verden over og har en referenceliste, der tæller flere end 1000 kreative, digitale løsninger leveret siden år 2000.”

Besøg FFW Agency

LAIT

“Siden 2007 har vi ydet en koncentreret indsats for at levere kompromisløs kvalitet. En kvalitet, der til stadighed danner grundlaget for, at vi i dag betegner os selv som fokuserede eksperter i platformene: Umbraco, Ucommerce, EPiServer, EPiServer Commerce og inRiver.”

Besøg LAIT

VERTICA

“Vertica får it og forretning til at gå op i en højere enhed ved at kombinere forretningsforståelse, brugerindsigt, systemudvikling og projektledelse. Vi leverer gennemtænkte og teknisk stærke løsninger inden for e-handel, integration & EDI, web & mobil og procesoptimering.”

Besøg Vertica

COMPENT

“Compent er et mindre udviklingshus med base i København og Kharkiv (Ukraine). Vi arbejder projektorienteret for vores kunder og samarbejdspartnere på .NET frameworket, ofte kombineret med content management systemerne Sitecore eller Umbraco.”

Besøg Compent

TWINS Solutions

“Twins skaber digitale løsninger baseret på solid forståelse for kundernes forretning, brugernes behov og webteknologi. Således er Twins en solid partner hele vejen igennem et projektforløb – fra den strategiske- og afklarende fase, til den endelige implementering og forankring hos kunderne. Det vigtigste for Twins er, at vores arbejde er værdiskabende.”

Besøg TWINS Solutions

Ankiro Certified Partners

Ankiro tilbyder et partnerprogram hvor leverandører kan kvalificere sig og blive Certified Partners. For at blive Certified Partner skal mindst én af partnerens udviklere have gennemgået et seminar afholdt af Ankiro, og de leverede løsninger skal overholde Ankiros retningslinjer ift. visuel repræsentation og kategorisering af data.

Hvis du vil høre mere om hvordan du bliver Certified Partner i dag, er du meget velkommen til at kontakte os.