Coop.dk Mad

Coop.dk Mad er Coops onlinesupermarked med dagligvarer fra Coops butikker (Irma, Superbrugsen m.fl.) Coop.dk Mad har altid åbent og leverer varerne lige til døren. For at hjælpe kunderne med at finde det de leder efter, ikke kun det de skriver i søgefeltet, har Coop valgt en søgeløsning fra Ankiro.

Samarbejdet begyndte i 2013 da Irma lancerede en ny udgave af irma.dk. Løsningen blev udviklet i samarbejde med Ankiros partner Vertica. I 2016 blev Irmas onlinesupermarked til Coop.dk Mad, men Irmas opskrifter findes fortsat på irma.dk. Ankiro Enterprise Suite spiller en fremtrædende rolle på begge sites da søgemotoren fremsøger varer på Coop.dk Mad og opskrifter på irma.dk samtidig med at den håndterer navigationen når brugeren klikker sig ned gennem varekataloget.

…Søgemaskinen fra Ankiro er en af grundstenene i kundeoplevelsen på tværs af produkter, opskrifter og artikler. Siden opstarten på irma.dk og nu på coop.dk/mad har Ankiro til stor tilfredshed været en vigtig partner i opbygning og eksekvering i vores store udvikling.

Coop